Wie is Alex?

Alex Berendsen

alex berendsen coach amsterdam coaching werk carriere loopbaan relaties wie is alex 2

Jaren geleden beleefde ikzelf twee crises. Eerst werd ik door een reorganisatie ‘overbodig’ en zag ik mijn gedroomde carrière als succesvolle bankier in rook opgaan. Daarna bereikte ook mijn liefdesleven een dieptepunt en vroeg ik mezelf af of ik gedoemd was alleen en liefdeloos door het leven te gaan.

Ik kwam erachter dat de meeste gangbare therapieën en methodes mij niet verder hielpen. Ze bleven aan de oppervlakte van mijn probleem. Totdat ik de ‘reis van de held’ tegenkwam. Een prachtige methode die op het oog tegenstrijdige elementen in mijn karakter heel goed kon vangen: het extraverte en het introverte. Het krachtige en het gevoelige.

Een nieuwe wereld opende zich voor mij. Ik leerde mijn eigen innerlijke stem weer horen, en ontdekte dat hier mijn eigen moeiteloze kracht zit: het begeleiden van mensen die een enorme potentie hebben, zolang ze goed afgestemd zijn op zichzelf en hun eigen ‘gebruiksaanwijzing’. Dat is wat ik nu al vele jaren met veel liefde en energie doe.

Je bent welkom om contact op te nemen en te kijken of we een klik hebben en ik je verder kan helpen.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, gecertificeerd bij NOLOC en geregistreerd in het Abituriëntenregister van CPION.

I also coach in English if thats your preferred language.

profile-pic

Confrontatie met mezelf

Alex kan je op een rustige manier observeren, om je daarna uit te dagen en de confrontatie met jezelf aan te gaan.
Hij doet dit op een doortastende en gebalanceerde manier.

Marjolein Koster General Manager United International Pictures
profile-pic

Persoonlijke benadering van Alex werkt geweldig.

De persoonlijke benadering van Alex werkt geweldig. Hij probeert tot de kern van het probleem te komen. Dat lukt.

David Enker Visual creative
profile-pic

Veel aan gehad!

Alex is zeer down to earth, houdt je bij de les. Heel goede coach, veel aan gehad!

Annemarie Keja Eindverantwoordelijke Tympaan De Baat

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op om vrijblijvend kennis te maken. Dan kijken we of we een klik hebben en ik je verder kan helpen.