Wie is Alex?

Over Alex Berendsen

alex berendsen coach amsterdam coaching werk carriere loopbaan relaties wie is alex 2

Alex Berendsen is een EFT-gecertificeerde relatietherapeut en coach gevestigd in Amsterdam. Alex heeft een rustig, open en eerlijk karakter. What you see is what you get. Hij neemt deze karaktereigenschappen bewust mee naar de relatietherapie.

Alex is van oorsprong bedrijfskundige. Hij heeft 12 jaar in de financiële corporate wereld gewerkt als verandermanager van grote projecten en programma’s. In 2013 is hij uit de corporate wereld gestapt. Vanaf die datum is hij zelfstandig coach en therapeut en houdt hij zich bezig met persoonlijke ontwikkeling, relaties en zingeving.

Alex kan zich dus goed identificeren met professionals die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Denk daarbij aan ondernemers, DGA’s, zzp’ ers, managers, leidinggevenden, coaches en trainers. Hij herkent de relatieproblemen waar professionals tegenaanlopen en zijn aanpak past daar goed bij.

Aanpak

Alex is direct maar toch warm en zonder oordeel in zijn benadering. Hij houdt er niet van om om de hete brij heen te draaien. Door de zaken eerlijk te benoemen en gelijk tot de kern van een probleem door te dringen, behaal je het snelst de beste resultaten. Uit ervaring blijkt dat goed te werken bij professionals die snel denken en bereid zijn de mouwen op te stropen om aan de slag te gaan. Zo kunnen mensen snel weer vooruit in hun relatie.

Alex also coaches in English for expats and foreigners living in and around Amsterdam.

profile-pic

Confrontatie met mezelf

Alex kan je op een rustige manier observeren, om je daarna uit te dagen en de confrontatie met jezelf aan te gaan.
Hij doet dit op een doortastende en gebalanceerde manier.

Marjolein Koster General Manager United International Pictures
profile-pic

Veel aan gehad!

Alex is zeer down to earth, houdt je bij de les. Heel goede coach, veel aan gehad!

Annemarie Keja Eindverantwoordelijke Tympaan De Baat
profile-pic

Persoonlijke benadering van Alex werkt geweldig.

De persoonlijke benadering van Alex werkt geweldig. Hij probeert tot de kern van het probleem te komen. Dat lukt.

David Enker Visual creative

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op om vrijblijvend kennis te maken. Dan kijken we of we een klik hebben en ik je verder kan helpen.