Referenties

profile-pic

In korte tijd zeer veel resultaat

Alex verstaat de kunst om in korte tijd tot de essentie te komen en met een paar eenvoudige aanwijzingen zeer veel resultaat te boeken.

Rene Jaspers Zelfstandig Online Marketeer
profile-pic

Ik kwam binnen met een knoop en ging weg met een 'handleiding' voor mezelf

Alex is een rustige en scherp luisterende pro. Het eerste uur is het al raak. Van dit eerste uur gebruikt hij 50 minuten voor analyse en 10 minuten voor echte bruikbare, tastbare feedback. Niet makkelijk. Voor je smoel, nuttig, warm en spot-on. Ik kwam binnen met een knoop en ging weg met een 'handleiding' voor mezelf. Zit je vast in je werk? Bel Alex!

Jan Korf Senior Productowner
profile-pic

Een reis in 8 stappen die ik iedereen kan aanraden

Met De reis van de held heeft Alex een mooi instrument neergezet. Vragen als; hoe hoog zet je je levensvuur ? leef ik of word ik geleefd? en trouw blijven aan wat jij wil doen hebben grote indruk gemaakt. Een reis in 8 stappen die ik iedereen kan aanraden te volgen. Alex bedankt!

Luuk Schimmel Wandelcoach en trainer
profile-pic

Alles behalve een standaard coach

Ter oriëntering op mijn verdere carrière heb ik met Alex een aantal intensieve gesprekken gevoerd.
Alex is alles behalve een standaard coach.
Hij is sterk gefocust op wat iemand echt bijzonder maakt voor zijn toekomstige carrière.
Hij baseert zich daarbij op wetenschappelijke onderzoeken en zijn eigen ervaring.
Door scherpe vragen te stellen, laat hij je zelf ontdekken waar je kracht ligt en waar je energie van krijgt.

Frits Hendrikx Director Communications Practice at Hague Corporate Affairs
profile-pic

In korte tijd veel inzicht in mijn patronen

De voice dialogue die Alex toepast heeft mij in korte tijd veel inzicht gegeven in mijn patronen. Door therapie en coaching had ik al veel inzicht in mijzelf, maar ik kon die stap niet altijd maken naar een switch in gedrag op cruciale momenten. Dwz: verandering van mijn patronen. Hoewel ik bewust was van mijn patronen, lukte het me dan toch niet om die ook te doorbreken. Door deze vorm van coaching heeft Alex me meer inzicht gegeven in “welke stem” er nu eigenlijk aan het woord is. Zijn benadering heeft mij nog meer geleerd over hoe de pijn van het kindsdeel en de vernietigende kritische stem het soms onbewust overnemen en jou dus op een onwenselijke manier laten reageren. Heel verhelderend. In een paar sessies meer inzicht in mezelf is precies waar ik naar op zoek was. Als je dat wilt kan Alex je daarbij helpen.

Barbara van Bemmel Co-owner Navy Agency | Fashion Sales en PR
profile-pic

Ik kan weer op eigen kracht verder

Alex heeft mij goed geholpen toen ik door de corona-crisis onverwacht een andere koers moest gaan varen. Alex geeft ruimte voor hoofd en hart. Hij heeft mij aangezet tot zelfreflectie en zelfonderzoek, zonder mij daartoe te pushen. Zijn kalme, prikkelende en wijze woorden gaven me houvast in deze turbulente tijd. Alex heeft ervoor gezorgd dat ik op eigen kracht weer verder kan!

Kim Evers Freelance projectmanager Kim Evers producties
profile-pic

Veel aan gehad!

Alex is zeer down to earth, houdt je bij de les. Heel goede coach, veel aan gehad!

Annemarie Keja Eindverantwoordelijke Tympaan De Baat
profile-pic

Confrontatie met mezelf

Alex kan je op een rustige manier observeren, om je daarna uit te dagen en de confrontatie met jezelf aan te gaan.
Hij doet dit op een doortastende en gebalanceerde manier.

Marjolein Koster General Manager United International Pictures
profile-pic

Stof tot nadenken gegeven

Ik vond Reis van de Held een hele interessante en mooie manier van coachen. Dit heeft mij echt stof tot nadenken gegeven en is een mooi handvat voor mijn verdere focus. Complimenten voor de prettige wijze waarop Alex dit heeft vormgegeven, dmv diverse oefeningen en door het creëren van vertrouwen.

Yvonne Burgwal-Hulshorst Business Development manager
profile-pic

Persoonlijke benadering van Alex werkt geweldig.

De persoonlijke benadering van Alex werkt geweldig. Hij probeert tot de kern van het probleem te komen. Dat lukt.

David Enker Visual creative
profile-pic

Verrijkt, energiek en verwarmd

Ik heb de Reis van de held gevolgd bij Alex Berendsen en ik kwam hier verrijkt, energiek en verwarmd vandaan. Alex is een verhalenverteller, hij gebruikt zijn eigen levenservaring en keuzes om de Reis van de held te verduidelijken. Zijn aanpak is warm, geïnteresseerd, nieuwsgierig en hij vraagt door zonder ruimte in te nemen. De reis van de held is een prachtige metafoor, waarin er tijd genomen wordt om naar eigen verlangen, levensvonk en keuzes te kijken. Alex leidt je speels en soepel door de stappen van de held heen. Een aanrader!"

Debora Straatman HR Business Partner
profile-pic

Dankbaar voor de spiegels die hij heeft gegeven

De Reis van de Held Is gebaseerd op mythes, legenden, sages en verhalen en dat maakt het een magische reis. Een magische reis naar binnen en het begin van iets nieuws. Alex is een boeiende verteller die je op een veilige en uitdagende manier de weg wijst. Ik ben hem dankbaar voor de inzichten en spiegels die hij heeft gegeven. Alex is een vakman.

Petra Paanen HR Business Partner
profile-pic

Bewust van je eigen opdracht in het leven

De Reis van de Held is een bijzondere methode. Alex neemt je mee 'op reis' in je eigen leven. Je volgt de stappen van de held en wordt je bewust van je eigen opdracht in het leven en hoe je die kunt volgen. Het is gebaseerd op mythes, legenden, sages en verhalen en daardoor ook heel herkenbaar. Ik heb Alex ook als collega leren kennen. Veel geleerd van zijn wetenschappelijk onderbouwde benadering. Hoe werkt het brein, hoe luisteren wij, hoe kom je binnen bij mensen? Alex is altijd bereid om zijn kennis te delen en zo de ander beter te maken.

Inge Jaarsma Mobiliteitsadviseur
profile-pic

Ik durf nu de stap naar ondernemerschap te zetten

Alex heeft me een spot-on coachingstraject gegeven. In korte tijd heeft hij mijn diepere drijfveren en interesses naar boven gehaald en me vertrouwen gegeven in mijn eigen kracht. Hierdoor durf ik nu de stap te zetten naar zelfstandig ondernemerschap. Door mij te coachen in de beginperiode start ik zelfverzekerd mijn bedrijf SPOT ON lichtontwerp. Dank je Alex!

Paulo van Cuijck Zelfstandig Architectonisch Lichtontwerper
profile-pic

Binnen enkele weken mijn droombaan

Van tevoren had ik niet verwacht dat een korte sessie met Alex mij zoveel zou opleveren.

In mijn zoektocht naar een nieuwe richting in mijn carrière merkte ik al snel dat ik daar veel moeite mee had. Ik voelde me onzeker en vond het moeilijk vertrouwen te houden.

Door Alex was ik in staat anders te kijken naar mijn carrière en zoekproces.
Van een onzeker moment, waarin ik me afhankelijk voelde
​transformeerde het naar een ontdekkingstocht naar mogelijkheden, op zoek naar werk waar ik blij van word en dat voor mij van betekenis is.
Dat gaf zoveel meer energie en vertrouwen.

Geloof het of niet, maar binnen enkele weken heb ik mijn droombaan weten te bemachtigen.
Gewoon door mezelf te zijn. Bijna moeiteloos.
Ik ben Alex daar ontzettend dankbaar voor.

Line van Osch Manager bij Buzinezzclub & Werkclub
profile-pic

Dichter bij mezelf gekomen

Alex kan onbevooroordeeld kijken.
Dat maakt Alex een warm, toegankelijk persoon.
Zijn coaching technieken zijn praktisch, soms confronterend, maar altijd oprecht en met een helder doel;
jouw helpen met jouw éigen reis.
Hij brengt je dichterbij jezelf en heeft míj daarmee enorm geholpen.

Pimpernel Brouwer Eigenaar SIEMIEFilms
profile-pic

Een reis naar zelfonthulling

Alex creëert een sfeer waarin je tot zelfonthulling komt en brengt ook zijn eigen ontwikkeling/reis in. In zijn begeleiding en vraagstelling komt hij op een rustige en doortastende wijze snel tot de kern. Zijn oefeningen hebben diepgang en zijn dan weer speels van karakter. Ik kan Alex absoluut aanraden.

Jantien Wester ​Sr. Loopbaan en Personal coach
profile-pic

Finding my passion and career path

To find my passion was the most important subject for me during the job coaching sessions I had with Alex. What do I really like and what animates me.

Imagining a business that I could grow into gave me the opportunity to realise I was maybe underestimating myself and that I do have more tools and capacities that I am able to admit. I had never gone so far in the hypothesis of creating my own path rather than merging into someone else’s (i.e. a company) and that really opened perspecties for me.

Laura Bersier Community Experience Manager Mindspace
profile-pic

Vertrouwen om mijn eigen pad te volgen

Alex Berendsen, een bijzonder mens en een professional in zijn vak. Met zijn nuchtere, spirituele coaching stijl heeft hij mij weten te raken. De sessies hebben mij focus en vertrouwen gegeven om mijn eigen pad te gaan volgen en mijn verhaal en boodschap met de wereld te delen.

Lawrence Wensel Eigenaar DOOR Training, Consulting and Coaching
profile-pic

Meer vertrouwen

Alex stelt de juiste, kritische vragen wat me focus en meer vertrouwen gaf in de volgende stap in mijn loopbaan. Aanrader!

Nine van der Wal Projectmanager Creative Agency

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op om vrijblijvend kennis te maken. Dan kijken we of we een klik hebben en ik je verder kan helpen.