Liefdesleven Coaching

Herken je dit?

alex berendsen coach amsterdam coaching werk carriere loopbaan relaties liefdesleven coaching herken je dit

Je hebt al veel relaties gehad, maar ze gaan na verloop van tijd moeizaam of geven geen energie. Je droomt wel eens van een fijne romantische relatie maar het lijkt nooit te lukken.

Of je zit al langere tijd in een relatie maar je voelt je onzeker, niet gewaardeerd. Je mist de diepere verbinding. Je wilt misschien loskomen maar je blijft je aangetrokken voelen tot je partner of je durft de stap niet te nemen.

Je start vaak met goede moed, maar al snel voel je een twijfel opkomen: is dit hem/haar wel echt?

Je mist een diepe verbinding met je partner en voelt je daardoor vaak eenzaam of je nu wel of geen partner hebt.

Je kan niet met en niet zonder een relatie.

Je zoekt dan afleiding om de pijn daarvan niet te hoeven voelen. In je telefoon, drank, hard werken, reizen, beurshandel of juist vooral met het pleasen van andere mensen. Of je krijgt een oogje op iemand anders.

Je hebt daarover schaamte- en/of schuldgevoelens. Dat geeft je uiteindelijk een onbevredigd gevoel. Je voelt dat je om de hete brij heen draait, maar welke die dan is?

Als je volgende relatie weer dreigt te mislukken sluipt er een moedeloosheid in. Zal je dan nooit de goede partner vinden? Je bent bang alleen oud te worden.

Je hebt al verschillende vormen van coaching en therapie geprobeerd, trainingen persoonlijke ontwikkeling, yoga. Ze bieden steeds even verlichting, maar nooit op de lange termijn. Er is nooit een echte doorbraak bereikt.

Je bent nu eindelijk op het punt gekomen dat je hier echt iets aan wilt veranderen.

Hoe zou het zijn als je een relatie zou hebben...

 • Die evenwichtig en gezond voelt: jullie hebben het leuk samen, maar je hebt elkaar niet nodig om gelukkig te zijn.
 • Waarin je helemaal tot je recht komt, je goed voelt over jezelf en je blaakt van het zelfvertrouwen
 • Waarin spanningen, angst en stress verdwijnen zodat je twijfel over de relatie verdwijnt.
 • Waarin je zowel een diep gevoel van verbinding ervaart, als een grote vrijheid.
 • Waar alles bespreekbaar is, ook de onderwerpen die je spannend vindt of de emoties die je liever wegstopt, zodat je een groot gevoel van verbondenheid en vertrouwen ervaart.
 • Een relatie waarbij je diep van binnen voelt: ja, dit klopt, waardoor je je echt durft te openen en kunt ontspannen.

In een kort en intensief coachingstraject help ik je inzicht te geven in je patronen die je belemmeren en de vaardigheden om hier verandering in aan te brengen zodat je weer een fijn liefdesleven kunt hebben.

Mijn aanbod voor jou

Bij mij kun je terecht voor 1-op 1 coaching in 5, 7 of 10 sessies, afhankelijk van je vraag en wat je al aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan. Daarin krijg je het volgende:

 • 1-op-1 gesprekken. In mijn praktijk of online.
 • Directe eerlijke feedback. We gaan snel tot de kern waar het bij jou om draait.
 • Huiswerkoefeningen, zodat je het geleerde in de praktijk kan brengen.

Wat levert het op?

alex berendsen coach amsterdam coaching werk carriere loopbaan relaties liefdesleven coaching wat levert het op
 • Je leert jezelf kennen in gevoel, gedachten en gedrag en de dynamiek daartussen die bepalend zijn voor je geluk in je liefdesleven en relatie.
 • Je krijgt zicht op de dieperliggende oorzaken van je problemen. In welke patronen je je telkens herhaalt en hoe je daaruit kunt komen.
 • Spanningen, angst en stress verdwijnen zodat je twijfel verdwijnt en zelfvertrouwen toeneemt.
 • Je leert te luisteren naar je innerlijke stem die de twijfel kan wegnemen en die weet welke keuze het beste voor je is. De stem die weet waar je met je liefdesleven naartoe wilt.
 • Een duidelijk en persoonlijk handvat dat je voor de rest van je leven kunt gebruiken in je liefdesrelaties. Dit is jouw blauwdruk en instrument om je leven te besturen, iedere keer dat je weer voor een belangrijke keuze staat. Daardoor zul je je niet meer zo verloren of machteloos voelen, maar kun je zelf sturing geven aan je relaties en liefdesleven.

Kennismakingsgesprek

Neem contact op om in een kosteloos kennismakingsgesprek te kijken of ik je verder kan helpen.

profile-pic

In korte tijd zeer veel resultaat

Alex verstaat de kunst om in korte tijd tot de essentie te komen en met een paar eenvoudige aanwijzingen zeer veel resultaat te boeken.

Rene Jaspers Zelfstandig Online Marketeer
profile-pic

Veel aan gehad!

Alex is zeer down to earth, houdt je bij de les. Heel goede coach, veel aan gehad!

Annemarie Keja Eindverantwoordelijke Tympaan De Baat
profile-pic

In korte tijd veel inzicht in mijn patronen

De voice dialogue die Alex toepast heeft mij in korte tijd veel inzicht gegeven in mijn patronen. Door therapie en coaching had ik al veel inzicht in mijzelf, maar ik kon die stap niet altijd maken naar een switch in gedrag op cruciale momenten. Dwz: verandering van mijn patronen. Hoewel ik bewust was van mijn patronen, lukte het me dan toch niet om die ook te doorbreken. Door deze vorm van coaching heeft Alex me meer inzicht gegeven in “welke stem” er nu eigenlijk aan het woord is. Zijn benadering heeft mij nog meer geleerd over hoe de pijn van het kindsdeel en de vernietigende kritische stem het soms onbewust overnemen en jou dus op een onwenselijke manier laten reageren. Heel verhelderend. In een paar sessies meer inzicht in mezelf is precies waar ik naar op zoek was. Als je dat wilt kan Alex je daarbij helpen.

Barbara van Bemmel Co-owner Navy Agency | Fashion Sales en PR

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op om vrijblijvend kennis te maken. Dan kijken we of we een klik hebben en ik je verder kan helpen.